2011. április 26., kedd

Zalai Károly: Huszonegy nagyapám története - Jelenlegi ára: 1 425 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Huszonegy nagyapám történeteA könyv listaára: 1740 Ft. Leírás:
Fantáziámat mindig is izgatta, vajon miért hallgat, mit is titkol a nagyi. Azután úgy döntöttem, hogy majd én kinyomozom. írja előszavában a szerző, aki megtudja, hogy nagymamája 1932. április 14. és május 4. között esett teherbe, tehát a Pesti Napló és a Mai Nap tudósításainak a segítségével nekilát a kutatásnak. Feltárul előttünk Horváth Mariska cselédlány és takarítónő magányos és kiszolgáltatott életének szinte minden pillanata, megelevenednek az álmai, hús-vérré válnak a rég elporladt férfiak, akik megtestesíthették a nagyapát. Dr. Lovassy Gusztáv a Körúton, Szatmári művész úr dr. Lovassy lakásában, a Kálmán fényképész úr Lőrincen, a vándorkomédiás Jóska, Bokody Lajos boxoló ifjú sporttársa, a gazdag földbirtokos, pimasz, de ajándékozó autótulajdonos, Steinhardt Jakab, Dudás Tibor, a lábatörött focista, Franz Schneider/Sattler Ferenc a csaló, a festőművész Béla úr, Beke Manó matematikus, Berkó János házmester és mackószerű szerető, dr. Szabó újságíró, Mosonyi Janika, a tudós biológus, dr. Paál táblabíró, Klein András cipészsegéd és illegális kommunista, Jérome Tharaud író, a diákköltő Lacika, Mudrák Gyula adótiszt, egy rendszerető rendőr, vagy csak a muzsika csodája? Mindannyian esélyesek arra, hogy a szerző nagyapái lehessenek, hiszen Horváth Mariska cselédlány és takarítónő a szép szóra, ígéretre, erőszakra, szánalomra mindük számára kinyitotta testét, engedett az álmoknak, a gyönyöröknek és a fájdalmaknak. A korabeli újsághíreket remekül a történetekbe illesztő, az 1932-es Budapest hangulatát, politikai légkörét, emberi törekvéseit, életmódját szinte andalítóan megjelenítő, az egyszerű nő szempontjából megírt erotikus történetsorozat a műfaj és az irodalom kedvelőinél egyaránt sikerre számíthat. ISBN: 978-963-9680-13-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 425 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 09:00
. Zalai Károly: Huszonegy nagyapám története - Jelenlegi ára: 1 425 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése